Marilyn Mazur


Torsdag d. 21. marts 2019 kl 20.00 

Marilyn Mazur

Special 4 

http://www.marilynmazur.comMarilyn Mazur Special 4

Feat. Jakob Buchanan


Jakob Buchanan: flygelhorn&trompet

Makiko Hirabayashi: piano & keyboard

Klavs Hovman: bas

Marilyn Mazur: trommer, percussion og vokal


Marilyns musik inviterer lytterne indenfor i en eventyrlig verden med mangefarvede stemninger og energier. Der er god plads til individuelle udfoldelser og åbne drømmende lydlandskaber, masser af rytme og slagtøj fra hele verden, stærke melodier og fængslende dramatiske forløb.


Gruppen her er sammensat af 4 af Marilyns nære musikalske venner, som har spillet sammen i flere forskellige formationer og i hinandens orkestre gennem mange år.


Jakob Buchanan er med sin smukke lyd og dybt lyriske udtryk på sit flygelhorn en varmende oplevelse at høre på. Han kendes bl.a. fra sine egne grupper og Aarhus Jazzorchestra.


Makiko Hirabayashi har sin faste trio med Marilyn og Klavs, og komponerer og spiller også i flere andre sammenhæng indenfor både jazz og world music. Hun har et let og poetisk touch i sit spil og stor musikalsk intuition. Makiko er japansk, men har boet i DK i over 25 år.


Klavs Hovman er en meget fleksibel bassist, som befinder sig godt i både de seje grooves, de frie fabuleringer og som balancegivende fikspunkt i den til tider komplekse musik. Han har gennem et langt liv i jazzmusikken været Marilyns musikalske partner, og spillet med f.eks. Etta Cameron og Savage Rose.


Marilyn Mazur har virket som både komponist, kapelmester og musiker i et utal af sammenhænge. Hun kendetegnes ved sit legende fantasifulde, dynamiske og lydhøre spil. Marilyn har været orkestermedlem hos bl.a. Miles Davis, Wayne Shorter og Jan Garbarek og leder mange skandinavisk baserede orkestre og specialprojekter. Hun komponerer også musik til en del film og teater.Læs mere KLIK


og endnu mere: KLIK

----------------------------------------------------------------D. 8. april

 Live Foyn Friis

+ Schack and Ramsbøl 

https://livefoynfriis.com/


Live Foyn Friis er norsk, men har skabt sig en markant placering på den danske jazzscene.

Hun har skabt sig et navn, også internationalt. Ikke mindst på grund af sin helt personlige udgave af indie-jazz. Live Foyn Friis er en dygtig komponist og sangskriver og har modtaget flere priser for dette.Live Foyn Friis er norsk, men har skabt sig en markant placering på den danske jazzscene.

Hun har skabt sig et navn, også internationalt. Ikke mindst på grund af sin helt personlige udgave af indie-jazz. Live Foyn Friis er en dygtig komponist og sangskriver og har modtaget flere priser for dette.


D. 8. maj

Gunde on Garner

Henrik Gunde, klaver

Nicolas Kock bas

Karsten Bagge, trommer

Klik


Det er Gunde On Garners tanke, at følge op på det som Garner gjorde, nemlig tage udgangspunkt i den gode melodi, uden hensyn til hvor den kommer fra; om den kommer fra jazzen, rocken eller poppens verden er ganske ligegyldigt. Erroll Garner satte selv sit mærke og sit helt karakterisrtiske swing på alt hvad han rørte ved.